Naprapat

Cato Berger

Ferdig utdannet fra Naprapathögskolan i 1999, og har tileggsutdannelse innen medisinsk akkupunktur. Har sittet som leder i Norges Naprapatforbund mellom 2000-2004, jobbet også for det norske alpinlandslaget og E-cup laget sesongen 03/04. Har holdt flere kurs for Manumedic. Jobbet med diagnostiserende ultralyd siden 2009. Har gjennom årene jobbet bla. med flere som har tatt olympiske og VM medaljer i ulike vinteridretter. Cato Berger jobbet sesongen 2013 og 2014 for Team NPRO - hardtsatsende langdistanselag som bla hadde med Vibeke Skofterud på laget. Laget besto av 6 løpere som kjempet i toppen i Swix Ski Classics.

Naprapat Cato Berger jobber også i tillegg som applikasjonsspesialist for Adcare, tidigere jobbet han for Simens Healthcare. Han har også en 1. årig utdannelse fra Universitetet i Barcelona, dette ga han tittelen Post Graduate Diploma of Expert in MusculoSkeletal Ultrasound.

Fra:

700

Massør

Laila Berger

Hun har tatt sin massasjeterapeut utdanningen hos Axelsons Body Work School i Oslo Behandling som passer for både idrettsutøvere og folk med hverdagsproblemer. Hun har jobbet som massør siden 2006.

Fra:

420

Naprapat

Therese Andreassen

Ferdig utdannet fra Naprapathögskolan i januar 2011. Hun har også tatt massasjeterapeut utdanningen hos Axelsons Body Work School i Oslo, der var hun ferdig utdannet i 2006. Jobber også med diagnostiserende ultralyd og trykkbølge behandlinger.

Hun går hvert år ulike kurs med fordypning og oppdatering i blant annet svimmelhet, bindevevsbehandling gjennom Anatomy Trains, dry needling. Har også gått Ultralydkurs Basic Modul
1,2,3 i regi av PFF.

Fra:

630

Massør og PT

Lizzie Tester

Lizzie tok sin utdannelse i anatomi, fysiologi, biomekanikk og kosthold som fikk en bachelorgrad i idrettsvitenskap i 2011, har derfor en god forståelse av kroppen. Behandling som passer for både idrettsutøvere og folk med hverdagsproblemer. Hun har også kvalifisert som personlig trener i 2014 og jobber som privat personlig trener i Lillehammer.

Fra:

420

  • Naprapati

  • Massasje

  • Ultralydsdiagnostisering

  • Injeksjonsbehandling

  • Trykkbølge

Book time i dag på

tlf: 61 26 1995

 

Adresse: 

Sliperiveien 2

2609 Lillehammer

Samme inngang som SATS

Sosiale medier

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Mer en 21 års erfaring

1999 - 2020