Naprapat

Cato Berger

Ferdig utdannet fra Naprapathögskolan i 1999, og har tileggsutdannelse innen medisinsk akkupunktur. Har sittet som leder i Norges Naprapatforbund mellom 2000-2004, jobbet også for det norske alpinlandslaget og E-cup laget sesongen 03/04. Har holdt flere kurs for Manumedic. Jobbet med diagnostiserende ultralyd siden 2009. Har gjennom årene jobbet bla. med flere som har tatt olympiske og VM medaljer i ulike vinteridretter. Cato Berger jobbet sesongen 2013 og 2014 for Team NPRO - hardtsatsende langdistanselag som bla hadde med Vibeke Skofterud på laget. Laget besto av 6 løpere som kjempet i toppen i Swix Ski Classics.

Naprapat Cato Berger jobber også i tillegg som applikasjonsspesialist for Adcare, tidigere jobbet han for Simens Healthcare. Han har også en 1. årig utdannelse fra Universitetet i Barcelona, dette ga han tittelen Post Graduate Diploma of Expert in MusculoSkeletal Ultrasound.

Fra:

710

Massør

Laila Berger

Hun har tatt sin massasjeterapeut utdanningen hos Axelsons Body Work School i Oslo Behandling som passer for både idrettsutøvere og folk med hverdagsproblemer. Hun har jobbet som massør siden 2006.

Fra:

550

Naprapat

Therese Andreassen

Ferdig utdannet fra Naprapathögskolan i januar 2011. Hun har også tatt massasjeterapeut utdanningen hos Axelsons Body Work School i Oslo, der var hun ferdig utdannet i 2006. Jobber også med diagnostiserende ultralyd og trykkbølge behandlinger.

Hun går hvert år ulike kurs med fordypning og oppdatering i blant annet svimmelhet, bindevevsbehandling gjennom Anatomy Trains, dry needling. Har også gått Ultralydkurs Basic Modul
1,2,3 i regi av PFF.

Fra:

640

Massør og PT

Patryk Grzesiak

Patryk studerte fysioterapi    på Universitetet i Kalisz frem til 2017.

Han har derfor en god forståelse av kroppen. Hans behandling passer både  for idrettsutøvere og folk med hverdagsproblemer.

Han er også kvalifisert som personlig trener, og har bla jobbet som personlig trener og massasjeterapeut for fotballag i Kalisz, Polen.

Han snakker bra Engelsk, og er i ferd med å lære seg norsk.

Fra:

550

  • Naprapati

  • Massasje

  • Ultralydsdiagnostisering

  • Injeksjonsbehandling

  • Trykkbølge

Book time i dag på

tlf: 61 26 1995

 

Adresse: 

Strandpromenaden 79

2609 Lillehammer

Samme etasje som SATS

Sosiale medier

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Mer en 22 års erfaring

1999 - 2021